Μια ιστορία αγάπης

"Θέλω να σε γαμήσω."

Έτσι ξεκινάει κάθε ιστορία αγάπης που σέβεται τον εαυτό της. Στο μυαλό του άντρα τουλάχιστον.

Έπειτα, η γυναίκα, τον πηγαίνει σχεδόν με το ζόρι σπίτι της όπου και βγάζει πρόθυμα την μπλούζα αποκαλύπτοντας τα βυζιά της που είναι πολύ μεγαλύτερα απ'όσο θα μπορούσε κανείς να φανταστεί βλέποντάς την ντυμένη.
Ύστερα ο άντρας τη ρίχνει στο κρεβάτι, όπου πηδιούνται λυσσασμένα για 14 ώρες, χωρίς προκαταρκτικά. Εκείνος τελειώνει 5 φορές, αυτή 10 σκούζοντας και υπενθυμίζοντάς του επανειλλημένα πόσο μεγάλο τον έχει. Κατά τη διάρκεια του σεξ, σπάνε 7 σούστες από το στρώμα και ακούγονται σε ακτίνα δύο οικοδομικών τετραγώνων. Και μιλάμε για μεγάλα τετράγωνα.


Στο μυαλό της γυναίκας τα πράγματα είναι λιγάκι διαφορετικά. Ένας μυστήριος τύπος εμφανίζεται μπροστά της στο μπαρ. Αυτή δεν μπορεί να διακρίνει καλά το πρόσωπό του λόγω του χαμηλού φωτισμού.

"Ξέρεις, έχω ένα πρόβλημα" της λέει με φωνή τόσο αισθησιακή που στο άκουσμά της και μόνο θα μπορούσε να τελειώσει.

"Άκουσες για την ανακάλυψη στο CERN; Που 'καταρρίπτει' τη θεωρία της σχετικότητας; Αναρωτιέμαι αν αυτό ισχύει και για υποατομικά σωματίδια, σε θετικά φορτισμένους 7-διάστατους χώρους χωρίς βαρύτητα, δεδομένης πάντα αρκούντως υψηλής επιτάχυνσης. Με προβληματίζει τόσο πολύ, που δεν μπορώ να κοιμηθώ."

Ύστερα της λέει κάτι σχετικά με το πως η στάση της και η αλληλεπίδρασή της με το χώρο αποκαλύπτουν την ευφυία και τη φινέτσα της, χωρίς να παραλείπει ποτέ να είναι τρυφερός και στοργικός, απόμακρος μα και συνάμα οικείος, μυστηριώδης τύπος που όμως της ανοίγει την καρδιά του λίγο - λίγο καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας. Έπειτα αποχωρίζονται με ένα "καληνύχτα" το οποίο ο κύριος το συνοδεύει με χειροφίλημα. Εκείνη τη στιγμή το πρόσωπό του φωτίζεται και αποκαλύπτει ένα πανέμορφο, γυμνασμένο ξανθό άντρα με γαλάζια μάτια, γωνίες και θεληματικό πηγούνι (ή μελαχρινό αξύριστο με πολύ σκούρα καστανά για τις εναλλακτικές - οι γωνίες και το πηγούνι παραμένουν). Εκείνη τον είχε ήδη ερωτευτεί αλλά όλως τυχαίως ανακαλύπτει ότι είναι και όμορφος.


Η συζήτηση συνεχίζεται στο ραντεβού της επόμενης μέρας, σε μέρος που αυτός επιμένει να μην της αποκαλύψει μέχρι να φτάσουν με τη διθέσια Πόρσε του. Τελικά είναι μια παραλία. Η ώρα είναι 8μιση, ο ήλιος δύει, ο ουρανός έχει τα πιο γλυκά και κοκκινωπά του χρώματα, και κάνουν μια τεράστια βόλτα κατά μήκος της παραλίας. Όταν βραδιάσει ξαπλώνουν, αυτή κρυώνει λίγο και εκείνος βγάζει μια κουβέρτα από την τσέπη του και τη σκεπάζει. Κουρνιάζει στην αγκαλιά του, και εκείνος μένει ξύπνιος για να της χαϊδεύει απαλά τα μαλλιά μέχρι να ξημερώσει και να ξυπνήσει.

Κάποια ραντεβού μετά καταλήγουν να πηδιούνται λυσσασμένα στο σπίτι του. Εκείνος τελειώνει 5 φορές αυτή 30. Κατά τη διάρκεια του σεξ σπάνε 7 σούστες από το στρώμα και ακούγονται σε ακτίνα δύο οικοδομικών τετραγώνων. Αλλά όλα αυτά παρεπιμπτόντως.


Η πραγματικότητα βέβαια, είναι ακόμη πιο διαφορετική. Στην ιστορία μας, ο άντρας θα αναφέρεται ως "εκείνος" και η γυναίκα ως "εκείνη", γιατί στη θέση τους θα μπορούσε να βρισκόμουν εγώ, εσείς, ο άγνωστος γείτονάς σας, ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων.



Η ιστορία μας αρχίζει σ'ένα μπαρ.

Εκείνος την έχει κοζάρει από ώρα. Είναι όμορφη κοπέλα, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχει λίγη κυτταρίτιδα και μεγάλη μύτη, αλλά κατά τ'άλλα καλή. Ο κώλος δε, πολύ καλός. Τόσην ώρα εκείνος ζυγίσει τις πιθανότητες να του κάτσει και επεξεργάζεται στο μυαλό του κάποια καλή ατάκα για ν' ανοίξει τη συζήτηση. Τελικά την πλησιάζει.


"Γεια" της λέει - δε γαμιέται, οι καλές ατάκες υπάρχουν μόνο στις ταινίες. Είναι λίγο φοβισμένος στην σκέψη της χυλόπιτας και προσπαθεί με τα χίλια ζόρια να το παίξει άνετος. Και αυτό, δυστυχώς, φαίνεται.

"Γεια σου" του απαντάει εκείνη. Έχει ακουμπήσει τους αγκώνες της στη μπάρα και φαίνεται πολύ χαλαρή. Το περίμενε ότι θα της μιλούσε. Είναι ο τρίτος εκείνη τη νύχτα, και περιμένει πολλούς ακόμη, μιας και έχει φορέσει το πιο κολλητό της κολάν.

Εκείνος τη βλέπει άνετη και κομπλάρει λίγο. Το ξέρει ότι της έχουν μιλήσει κι άλλοι. Πρέπει να την εντυπωσιάσει και γρήγορα.

"Όλα καλά;" λέει, και χαστουκίζει τον εαυτό του νοητά για την επιεικώς ηλίθια ατάκα που επέλεξε.


Όλη τη νύχτα προσπαθεί να την εντυπωσιάσει. Θέλει να επιλέξει ατάκες που πιστεύει ότι θα την κάνουν να γελάσει και παράλληλα θα εμπεριέχουν και υποσυνείδητα σεξουαλικά υποννοούμενα. Αλλά επειδή κάθε φορά που το έκανε αυτό στο παρελθόν αποτύγχανε παταγωδώς, μένει μόνο στο χιούμορ.

Ιδρώνει σχεδόν κάθε φορά που λέει κάτι, και περιμένει την ανταπόκρισή της σαν υπέρτατη έγκριση της συνέχειας της ομιλίας του. Φοβάται ότι από στιγμή σε στιγμή η οθόνη θα βγάλει "Game Over".

Όταν δε μιλάει, σχεδιάζει προσεκτικά την επόμενη ατάκα. Δεν ακούει καν τί λέει εκείνη.

Είναι ένα απόρθητο κάστρο και αυτός είναι ο αρχηγός της πολιορκίας. Πρέπει να βρει μια έξυπνη στρατηγική για να το κατακτήσει.


Εκείνη από την άλλη είναι υπερβολικά άνετη. Είναι ο εαυτός της. Και γιατί να μην είναι; Στην τελική υπάρχει και ο Τάσος. Έχουν κάτι χαλαρό μαζί, αλλά εκείνος τη γουστάρει και ξέρει ότι δύσκολα θα την αφήσει.

Ο τύπος της φαίνεται σχετικά αδιάφορος, με αξιοπρεπή εμφάνιση. Πού και πού λέει κάτι πετυχημένα, ίσως να μπορεί να γίνει και αρκετά ευχάριστος. "Ok, προς το παρόν του δίνω το ok" σκέφτεται από μέσα της, και περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η βραδιά (αν και, μεταξύ μας, δεν του δίνει και πολλές πιθανότητες). "Στην χειρότερη, ίσως να μπορεί να γίνει ένας καλός φίλος", σκέφτεται.


Προς το τέλος της βραδιάς, εκείνος εφευρίσκει μια τρομερή αφορμή, του τύπου "Α τί καλά! Πας και εσύ για μηνιαίο μανικιούρ στην κυρία Σούλα στην Κηφισσιά; Μένω Πειραιά αλλά πάντα εκεί πάω, είναι το καλύτερο! Δώσε μου το τηλέφωνό σου να πάμε μαζί μια μέρα, έτσι για παρέα!"

"Δε γαμιέται", σκέφτεται εκείνη και του το δίνει. Εκείνος το παίρνει ως σημάδι και σκέφτεται ότι το γκομενάκι σε μια βδομάδα το πολύ θα σέρνεται στα πόδια του.

Ύστερα αποχαιρετίζονται με ένα σταυρωτό φιλί (που προέρχεται από την κρυφή επιθυμία εκείνου για κάτι μεγαλύτερο) το οποίο συνοδεύεται από την ατάκα "καληνύχτα" από εκείνη, και την απάντηση "θα τα ξαναπούμε σύντομα" από εκείνον.


Αποφασίζει να το παίξει αδιάφορος και έτσι περιμένει 8 ολόκληρες ώρες μέχρι να την πάρει τηλέφωνο.

Της λέει να βγούνε για καφέ, εκείνη του απαντάει ότι δεν μπορεί και αυτό το πράγμα επαναλαμβάνεται αρκετές φορές.

Παράλληλα όμως, μιλάνε συνεχώς στο facebook/twitter/myspace/MSN και εκείνος φροντίζει να τις στέλνει SMS κάθε 1,4 ώρες κατά μέσο όρο.


Κάποια μέρα, ο Τάσος με τον οποίο είχε εκείνη κάτι χαλαρό και τη γούσταρε πολύ, της κάνει μαλακία. Τσακώνονται, ψιλοχωρίζουν και αμέσως εκείνη σκέφτεται εκείνον και τον παίρνει τηλέφωνο.


Εκείνος κάνει μπάνιο εκείνη την ώρα και σκοτώνεται να πιάσει το τηλέφωνο, στην υποψία του ότι υπάρχει μια πιθανότητα να παίρνει εκείνη. Καθώς βγαίνει από την μπανιέρα, γλιστράει στις ίδιες του τις σαπουνάδες, σκάει φαρδύς πλατύς στο πάτωμα και ύστερα τρέχει στα τέσσερα να πιάσει το σταθερό.

Σχεδόν αμέσως συνειδητοποιεί ότι τον παίρνει στο κινητό και όχι στο σταθερό και με ένα άλμα εις μήκος που θα ζήλευε και ολυμπιονίκης επιστρέφει στο μπάνιο όπου είχε το κινητό του, για να το προλάβει στον τελευταίο χτύπο.

Εκείνη του προτείνει να "πάνε βόλτα" και εκείνος προσποιείται ότι το σκέφτεται για 0,3 δευτερόλεπτα για να της απαντήσει "μάλλον ναι". Η στιχομυθία εξελίσσεται ως εξής:

"Καλά αν δεν μπορείς, δεν πειρά..."

"8μιση η ώρα κάτω από το σπίτι σου".


Μέχρι της 8μιση φροντίζει να γίνει λιώμα από το αλκοόλ ώστε να είναι "πιο εκφραστικός".


Στη βόλτα, με κάποιο περίεργο τρόπο, καταφέρνει να κάνει και την άλλη να πιει και κατά τις 11 το βράδυ φασώνονται σε κάποιο ερημικό πάρκο.


Μετά από κανά 45λεπτο εκείνη του λέει ότι θέλει να την πάει σπίτι. Εκείνος το κάνει έχοντας την παράλογη προσδοκία να του πει να ανέβει σπίτι της.

Προφανώς εκείνη ουδέποτε είχε τέτοιο σκοπό στο μυαλό της, απλώς ήθελε κάποιον να τη πάει σπίτι γιατί ήταν αργά και φοβόταν. Εκείνος δεν πτοείται, της το προτείνει ο ίδιος μόνο και μόνο για να πάρει ένα ξερό "όχι μωρέ, είναι αργά" το οποίο ακολουθείται από ένα φιλί στο μάγουλο και το κλείσιμο της πόρτας.


Την επόμενη μέρα το πρωί εκείνος λαμβάνει ένα SMS από εκείνη το οποίο λέει "sorry για ό,τι έγινε χθες ήταν λάθος, καλύτερα να μείνουμε μόνο φίλοι".


Προφανώς εκείνος δεν τα δέχεται έτσι αυτά, είναι το αρσενικό, ο κυρίαρχος, και έτσι την παίρνει 58 απανωτά τηλέφωνα, από τα οποία αυτή δεν απαντάει κανένα. Έχει προνοήσει όμως και της έχει στείλει παράλληλα 124 sms τα οποία λένε "όχι δεν ήταν", "θέλω να σου μιλήσω", "σε θέλω" "πάρε με τηλέφωνο", "πάρε με τώρα", "Άσε μας ρε μάνα" και "Μαλάκα Μάκη θα τη δούμε την μπάλα απόψε;". Και όλα αυτά ανακατεμένα.

Εκείνη από την άλλη είναι μπερδεμένη. Δεν ξέρει τί να κάνει, δεν ξέρει γιατί φασώθηκε με εκείνον, δεν ξέρει γιατί την κεράτωσε ο Τάσος που τόσο πολύ τη γούσταρε, δεν ξέρει καν ποιός θα φύγει την επόμενη βδομάδα από το Big Brother.


"Μήπως κάνω κάτι λάθος; Μήπως έχω μαλακομαγνήτη; Μήπως δεν είμαι αρκετά όμορφη;" αναρωτιέται καθώς ανασηκώνει τα βυζιά της μπροστά από τον καθρέφτη.

Όλα αυτά όμως ξεδιαλύνουν στο μυαλό της με ένα τηλεφώνημα του Τάσου ο οποίος της έλεγε ότι και χθες πηδήχτηκε με άλλη αλλά ζητούσε ειλικρινά συγγνώμη για ό,τι συνέβη και της υποσχόταν να μην ξανασυμβεί (και αύριο).

Μετά από μισή ώρα εκείνη πάει σπίτι του Τάσου, όπου πηδιούνται σαν να μην υπάρχει αύριο. Εκμυστηρεύονται ο ένας στον άλλο πόσο πολύ αγαπιούνται και υπόσχονται να μην ξανακάνουν πουστιές μεταξύ τους και ό,τι από εκεί και πέρα "τα έχουν κανονικά".


Με εκείνον δεν μιλάνε καθόλου για δυό μήνες και εκείνη να απορεί γιατί δεν προσπαθεί εκείνος να επικοινωνήσει μαζί της και αναρωτιέται μήπως τελικά δεν την θέλει αρκετά.


Μια ωραία μέρα λοιπόν, εκείνος βλέπει ένα "geia!!!" στο facebook και κοντεύει να πνιγεί με τα ίδια του τα κορνφλέηκς. Είναι από εκείνη.


Από τότε, εκείνος και εκείνη αρχίζουν να ξαναμιλάνε πολλές ώρες, κάθε μέρα. Facebook/Twitter/Myspace/MSN/SMS και τα ρέστα, πάντα όμως "φιλικά".


Όπως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή όμως, μια μέρα τυχαίνει να πηδηχτούν και να αρχίσουν μια μέτρια σχέση με μέτριο σεξ.

Καφέ, κλαμπς, μπαρς, σινεμάδες, απ'όλα τα 'χει ο μπαξές, γρήγορα όμως ο ένας θα βαρεθεί ο ένας τον άλλο.


Κάποια μέρα εκείνη θα του παραπονεθεί ότι δεν την αγαπάει αρκετά, εκείνος θα πει ότι την αγαπάει, εκείνη θα του απαντήσει ότι πρέπει να της το δείχνει περισσότερο και εκείνος θα της πει "χέσε μας ρε Μαρία".

Κάποια άλλη μέρα, εκείνος θα της αποκαλύψει ότι έχει σοβαρές υποψίες ότι πηδιέται με τον φίλο του τον Μάκη και εκείνη θα του απαντήσει ότι "είναι μαλάκας".


Για μεγάλα διαστήματα θα χωρίζουν και μετά θα τα ξαναφτιάχνουν, μέχρι μια μέρα να χωρίσουν οριστικά και να μην ξαναμιλήσει ποτέ ο ένας στον άλλο.



Και να φανταστείτε ότι η εναλλακτική είναι να παντρευτούνε.

Comments

  1. ...μισό συζήτηση κυΘήρων-τάπας-σουρωτήρι, το άλλο μισό ντελίριο δικό σου, με σοβαρά, αληθινά στοιχεία. Αν το πίστευα αυτό το ποστ θα πήγαινα ν΄αυτοκτονήσω επιτόπου μάλλον. Γι' αυτό λέω να ασχοληθώ με το punctum και τα ανδροειδή που ονειρεύονται ηλεκτρικά πρόβατα και να αφήσω τους très banal ηρωές σου στο χαρτί.

    υπογράφουσα: μια τρομερά ξεροκέφαλη δεσποσύνη

    ReplyDelete
  2. υ.γ. Σου είπα πόσο μ'αρέσει αυτό το ποστ?

    ReplyDelete
  3. Χμ, κάπως έτσι είναι Χ.Κ.

    ReplyDelete

Post a Comment